« Naar het overzicht

Eetdag wordt afhaaldag


De eetdag van 15 maart wordt een afhaaldag!

Gezien de evolutie in de verspreiding van het coronavirus en de maatregelen voor het indijken daarvan is Bree Basket genoodzaakt om de eetdag van 15 maart in zijn normale vorm te annuleren.  

Wij zijn op zoek gegaan naar een alternatief. De reden hiervoor is dat een aantal van onze leveranciers, maar ook de club in haar voorbereiding al heel wat kosten gemaakt hebben. Daarenboven is het volledig afgelasten een zware financiële dobber voor onze club. De inkomsten van onze eetdag zijn een belangrijk onderdeel van ons jaarbudget.

Daarom maken we van onze eetdag een afhaaldag.

Je kan je geserveerde gerechten afhalen op zondag 15 maart van 11.00u tot 14.00u bij Gastro Kado, Stationswal 4 in Bree.

Wij leveren je gerechten koud en mooi verpakt, het brood is inbegrepen. Voor de liefhebbers zijn onze uitstekende wijnen ook nog ter beschikking.

Om alles vlot en veilig te laten verlopen, willen we de volgende regeling hanteren:

Bestellingen van 11.30u en 13.00u: afhaalmoment tussen 11.00u en 12.30u

Bestellingen van 16.30u, 18.00u en 19.30u : afhaalmoment tussen 12.30u en 14.00u

Laat ons per kerende weten indien het afhaalmoment je niet schikt of indien je daartoe niet in de mogelijkheid bent. We zullen dan een geschikte oplossing zoeken.

Wij danken je voor je begrip en rekenen erop dat iedereen zijn bestelling komt ophalen.

Wil je iedereen aan wie je kaarten verkocht hebt hiervan op de hoogte stellen.

Onze dankbaarheid gaat ook uit naar onze sponsoren die ons in deze omstandigheden trouw blijven en onze leveranciers (Gastro Kado, Slagerij Eerdekens, Rudy’s Party Service) die door hun hulp en inzet dit alternatief mogelijk maken .

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Tot zondagSportieve groetenPs breng bij het afhalen een tas/zak/box mee om je gerechten in te steken. Op die manier sparen we plastic zakjes en het milieu.